DESPRE NOI


Reprezentanta companiei Modern Fair Messebau und Veranstaltungsservice Germania, ofera servicii complete in domeniul constructiei si amenajarilor de standuri expozitionale.
Astazi amenajarea unui stand expozitional este mai mult decat un exercitiu de arhitectura. Este o foarte buna metoda de promovare. De aceea studiem si analizam trendul, iar scopul nostru este sa propunem lucruri noi, inovatoare cu un pas inaintea celor actuale.

Culorile si formele integrate intr-un proiect, alaturi de costul accesibil, executia, tehnologia au scopul de a ajunge la un final functional si exclusivist. Oferim publicului tinta al clientilor nostri o experienta care sa il conecteze cu brandul expus. Pentru noi fiecare detaliu este important.
Echipa noastra este formata din cei mai priceputi si experimentati ingineri din domeniu. Acestia imbina cu succes eleganta si utilitatea cu inovatia, pentru a obtine cele mai bune rezultate.

Misiunea noastra e sa devenim partenerul clientilor nostri, sa le oferim solutii creative si functionale de comunicare directa a obiectivelor de marketing.

Misiunea noastra este de a va ajuta sa va prezentati compania intr-o lumina favorabila. Dorintele si nevoile fiecarui client ne alimenteaza creativitatea si ne indeamna sa va oferim mereu solutii constructive.

Dispunem de echipamente moderne si de o echipa dinamica cu peste 15 ani de experienta in domeniu, permanent adaptabila la solicitarile clientilor nostri, reusind astfel sa obtinem o foarte buna relaţie client – furnizor.

Echipa noastra va pune la dispozitie un plus de rapiditate si siguranta care se va reflecta asupra intregii colaborari. De-a lungul activitatii noastre am invatat care sunt cerintele organizatorilor si am reusit sa ne adaptam. Acest lucru ne-a adus diverse parteneriate cu furnizori de prestigiu si ne-a ajutat sa ne creem o reputatie favorabila pe piata actuala.

  • Cine suntem?
  • Experienta: activam de peste 15 ani pe piata europeana de constructii de standuri
    Flexibilitate: 100 proiecte pe an vorbesc in favoarea noastra.
    Profesionalism: feedback-ul obtinut de la partenerii nostrii cu care am reusit sa dezvoltam relatii speciale de colaborare
  • Ce facem?
  • Oferim servicii de proiectare, constructie si inchiriere standuri expozitionale modulare personalizate in sistem Mezzo si Trilite pentru companii nationale si internationale.
  • Cui ne adresam?
  • Companiilor care vor sa-si comunice identitatea de brand prin participarea la expozitii. Acestea inteleg ca primul contact cu potentialul client este intotdeauna de ordin vizual.