FILOSOFIE


Materiale

Compania noastra lucreaza cu produse de inalta calitate marca TRILITE si MEZZO, care asigura flexibilitate in design, montaj si imagine deosebita a prezentarii. Acestea sunt in conformitate cu standardele in vigoare si pot fi foarte usor adaptate in functie de specificul si destinatia finala.

Profesionalism

Planificare profesionala bazata pe tehnologie de proiectare 3D, incepand de la determinarea greutatii pana la procesarea de text si imagine, este cheia succesului nostru. Dispunem de echipamente profesioniste si de un personal calificat, cu o vasta experienta in domeniu. Astfel, va oferim standuri expozitionale la cel mai inalt standard al calitatii, conform dorintelor dumneavoastra
Echipa noastra este pregatita sa va raspunda oricaror intrebari pe care le-ati avea si sa va puna la dispozitie solutiile optime pentru valorificarea ideilor dumneavoastra.

Design

Echipa noastra dezvolta si combina diferite tipuri de standuri pentru a creea concepte moderne si personalizate care sa exprime cat mai concludent identitatea de brand a companiilor partenere. Atat produsele dumneavoastra cat si imaginea companiei vor fi prezentate intr-o lumina favorabila, pentru a reusi sa obtina o investitie rentabila.
Cautam sa ne dezvoltam si sa ne imbunatatim permanent pentru satisfacerea nevoilor dumneavoastra. Diferitele tipuri de standuri sunt proiectate cu grija si responsabilitate.

Flexibilitate

Acoperire internationala – 100 de proiecte pe an, la nivel european, vorbesc in favoarea noastra. In acest context, ne permite sa gasim solutii inovatoare si sa ne adaptam cerintelor pietei si clientilor. Consideram ca flexibilitatea este un atribut necesar oricarei afaceri, fara de care aceasta ar stagna si nu ar mai realiza niciun progres.
Numarul acestora este o dovada in plus a calitatii serviciilor noastre.
TIB, AEM-Luxten, 40mp