Serviciile noastre


Modern Fair este o firma romano-germana, ce construieste standuri expozationale personalizate in intreaga Europa. Constienti de pretentiile in continua schimbare si de presiunile pietei, suntem pregatiti sa va asiguram de atingerea obiectivelor dumneavoastra la evenimentele la care intentionati sa expuneti.

Avem resurse,  echipamente si tehnologii ce ne confera capacitatea de a proiecta, realiza si construi orice tip de stand expozitional personalizat. Ne asiguram si te asiguram ca standul tau se evidentiaza la orice eveniment participi.

Design, productie, constructia standului, instalare si demontare, echipament audio-video, mobilier,  iluminare, instalatie electrica si management de proiect, toate sunt cuprinse in aria noastra de competenta.

Prima noastra misiune este de a integra dorinta dumneavoastra de comunicare intr-o strategie de amenajare a spatiului expozitional.

  • Constructie standuri expozitionale personalizate realizate din structura Mezzo, Trilite, sau altele conform solicitarilor.
  • Mobilier si accesorii expozitionale: mese si scaune diverse tipuri, vitrine, info-desk-uri, echipament audio-video, spoturi, reflectoare, frigidere, flori decorative, etc.
  • Montare/demontare, transport, depozitare.
  • Proiectare standuri 3D.
  • Creatie, productie si decorarea grafica a elementelor expozitionale.
  • Transport: Garantam seriozitate si punctualitate la transportul echipamentelor, la targuri nationale si internationale.
EXPOGAZ, Industrial MD Trading,60mp
CONSTRUCT SC FINNFOREST ROMANIA SRL 50 mp
INDAGRA BUCURESTI, Acmon Systems Grecia – 38 mp,
ROMMEDICA, Medist,80mp